Araç Nasıl Kiralanır?

Araç Nasıl Kiralanır?


Eğer ilk kez araç kiralayacaksınız, araç kiralamakla ilgili yazımıza  ve aklınıza takılan diğer soruların cevabına bu yazımızda ulaşabilirsiniz.

İlk kez araç kiralıyorsanız, en iyi deneyim için bu ipuçlarına göz gezdirin!


Nasıl araç kiralanır?

Tarih, saat ve konumunuzu seçin.

Gideceğiniz yeri, teslim alacağınız tarihi ve saati seçin.

İsterseniz kiralayacağınız aracı farklı konumlardan teslim alabilir veya farklı bir konuma bırakabilirsiniz. Bu uygulamaya tek yönlü araç kiralama deniz  ve bu işlemin nasıl çalıştığını buradan kontrol edebilirsiniz.


Kiralama Kategorisini seçin

Bu bilgilerle, mevcut en iyi araç kiralama seçeneklerini arayacağız. Tek yapmanız gereken ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçmek!



Rezervasyon Bilgilerini Onaylayın

Rezervasyon detaylarını kontrol etmeyi unutmayın! Seçtiğiniz aracın doğru olduğundan, ihtiyacınız olan sigortaları ve isteğe bağlı ekstraları seçtiğinizden emin olun.



Kişisel bilgilerinizi dodurun


Sonraki kısım basittir. Araç kiralama rezervasyonunu sağlayıcı ile onaylayabilmemiz için bilgilerinizi girmeniz yeterlidir.

Bundan sonra, online ödeme yöntemini seçtiyseniz, ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz. Şubede ödemeyi (varış noktasında ödeme)  seçtiyseniz gitmeye hazırsınız!

Aracı teslim almaya hazırsınız.

Kiralık aracı teslim almak için kontuarda makbuzu ibraz etmeniz gerekir, bu yüzden önceden çıktısını almayı unutmayın.

İşlerin nasıl yürüdüğüne dair hala şüpheleriniz varsa, kiraladığınız aracı teslim alma ve bırakma ile ilgili size küçük bir kontrol listesi!

Nasıl araç kiralanır

Kiralamanızın tarihini, saatini ve yerini seçin

Kiralama kategorisini seçin

Rezervasyon bilgilerini onaylayın

Bilgilerinizi doldurun

Teslim almadan önce kuponunuzu yazdırın


İlginizi Çekebilir
  • Trabzon
    İster ailenizle birlikte Trabzon’a seyahat ediyor olun, ister sevdiğinizle romantik bir seyahatte ya da bir iş seyahatinde olun, tüm beklentilerinizi karşılayacak bir Trabzon gezisi planlamanıza bu yazımızda size yardımcı olacağımızı umuyoruz.
  • Trabzon'da Birkaç Ücretsiz Kamp Yeri!
  • BOZTEPE
Whatsapp Telefon